Rob de Bruin, fotograaf met specialisatie trouwfotografie. Ik zou mijzelf omschrijven als een fotograaf die bijzondere foto’s maakt van die bijzondere momenten. Foto’s maken als tastbare herinnering aan een mooi moment is wat mij aanspreekt in de fotografie. Zeker als trouwfotograaf speel je een belangrijke rol bij het vastleggen van deze herinneringen.

Als een bruidspaar het trouwalbum doorkijkt en dan eigenlijk de dag weer herbeleeft dan heb ik mijn werk goed gedaan. Ook al werk ik al tien jaar als trouwfotograaf, een bruiloft vastleggen blijft iets speciaals.

 

Kortom, zoek je een fotograaf die zijn werk doet met interesse, passie en enthousiasme. Een flexibele fotograaf die zich aanpast als het iets anders loopt dan gepland en die onopvallend aanwezig is maar geen moment mist! Neem dan contact met mij op.

tel: 06 519 26 226   

 email: rob@fotofinesse.eu

Als u contact met mij opneemt dan wel telefonisch, of via email bewaar ik mogelijk de door u opgegeven naam, e-mailadres en overige contactgegevens. Dit gebeurt alleen als dit nodig is voor een reactie op uw vraag, zoals bijvoorbeeld een offerte.
Voor meer informatie over hoe Fotofinesse omgaat met persoonsgegevens zie onze privacyverklaring.